Despre Noi

De ce centrul educational Little Academics

Fiecare copil merita sa fie sustinut si motivat in a-si atinge potentialul maxim, iar noi vom face tot ce ne sta in putinta in obtinerea imposibilului.

Centrul nostru ofera atat o multitudine de activitati stimulative, cat si proiecte care ajuta la consolidarea notiunilor invatate la scoala.

Suntem un colectiv tanar, plin de viata, care asteapta cu nerabdare sa fie pus la incercare de provocarile aduse de fiecare copil in parte.

Scopul este ca “Little academics” sa fie privit de catre copii ca locul unde pot fi oricine, unde isi pot exploata viziunile si unde nu vor fi judecati pentru ceea ce gandesc.

Copilaria este o perioada plina de bucurie, iubire si noi aventuri, iar noi suntem aici pentru a-i indruma spre cat mai multe experiente de neuitat.

Pe parcursul acestei calatorii, ne propunem sa oferim copiilor un sistem educational inovativ, creativ care sa se concentreze pe dezvoltarea intelectuala, fizica si emotionala.

Centrul “Little Academics” seteaza standarde inalte pentru a-i incuraja pe toti membrii comunitatii noastre  sa tinteasca catre cele mai inalte scopuri.

Rezultatele noastre vorbesc de la sine

Invatare
Copii fericiti
Parinti fericiti

Motto: “Ambitia trebuie cladita pe baza visurilor, iar singura limita sa fie imaginatia, nu teama sau esecul.”

Galerie foto